el +30 210 9793500 info@shorex.gr

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Επιβεβαίωση Κωδικού*
Όνομα*
Επίθετο*
Email*
Τηλέφωνο*
Χώρα*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
el +30 210 9793500 info@shorex.gr

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Επιβεβαίωση Κωδικού*
Όνομα*
Επίθετο*
Email*
Τηλέφωνο*
Χώρα*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Ρώμη και Κολοσσαίο

0
Τιμή
Τιμή
Book Online
Group
Επικοινωνία
Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση αυτής της περιοδείας ως ομάδα, στείλτε μας μια ερώτηση μέσω της παρακάτω φόρμας.
Όνομα*
Email*
Επιθυμητή ημερομηνία*
Εταιρεία κρουαζιέρας
Όνομα πλοίου
Γλώσσα Tour Guide
Ερώτηση*
Όνομα*
Email*
Ερώτηση*
The tour is not available yet.

Συνεχιστε την κρατηση

Λίστα επιθυμιών

Adding item to wishlist requires an account

3211

Share, Email or Print!

Γιατί να κάνετε κράτηση μαζί μας;

  • Εγγύηση χαμηλότερης τιμής
  • Εξυπηρέτηση πελατών διαθέσιμη 24 ώρες
  • Εκδρομές & Δραστηριότητες επιλέγομένες από εμάς

Έχετε κάποια ερώτηση;

Μη διστάσετε να μας καλέσετε. Είμαστε μια έμπειρη ομάδα και θα χαρούμε πολύ θέση να μιλήσουμε μαζί σας.

+30 210 9793500

info@shorex.gr

8-10 ΩΡΕΣ
Λιμάνι Τσιβιταβέκια
Ελάχιστοι άνθρωποι 5
Μέγιστος αριθμός ατόμων : 200

ΤΙΜΕΣ ΓΚΡΟΥΠ

1-3 ΑΤΟΜΑ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΟΣ

4-6 ΑΤΟΜΑ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΟΣ

7-14 ΑΤΟΜΑ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΟΣ

15-32 ΑΤΟΜΑ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΟΣ

33-49 ΑΤΟΜΑ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΟΣ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στη Ρώμη υπάρχουν αμέτρητα μέρη που πρέπει να γνωρίζουμε, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Κολοσσαίο είναι ένα από τα αναμφισβήτητα εμβληματικά μέρη της πόλης.

Γνωρίστε την πρωτεύουσα της Ιταλίας με αυτή την αποκλειστική εκδρομή  και επισκεφθείτε το μεγαλύτερο αμφιθέατρο που χτίστηκε κατά τη διάρκεια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Κατά την άφιξη της κρουαζιέρας σας στο λιμάνι της Ρώμης- Civitavecchia-, η ομάδα μας με την πινακίδα SHORE X, θα σας καλωσορίσει.
Το ταξίδι κατά προσέγγιση στη Ρώμη είναι μια ώρα και μισή, θα περάσουμε από το Romana «Campina», που βρίσκεται βόρεια της πόλης και φθάνοντας εκεί, θα συναντήσουμε τον ξεναγό μας. Η πρώτη στάση της εκδρομής μας θα είναι το κράτος του Βατικανού. Θα επισκεφθούμε την πλατεία Piazza de San Pedro και αν και δεν θα μπούμε στην Βασιλική του Αγίου Πέτρου, μπορούμε να απολαύσουμε την ομορφιά, τον πολιτισμό και την εξουσία που προέρχεται από αυτό το θαυμάσιο αρχιτεκτονικό έργο τέχνης.
Συνεχίζουμε την περιοδεία μας, για να φτάσουμε στο Circus Massimo γνωστό για τους αγώνες αυτοκινήτων και την ταινία Ben Hur. Το Marcelo Theatre, τελείωσε κάτω από την Αυτοκρατορία του Οκτάβιου  Αυγούστου, και την πλατεία Καπιτόλ, που μετατράπηκε από τον Μιχαήλ Άγγελο στην πρώτη μοντέρνα πλατεία της Ρώμης, σήμερα την έδρα του Δημαρχείου.
Θα επισκεφθούμε το αστικό κέντρο της πόλης Piazza Venecia, το οποίο στεγάζει το μεγαλοπρεπές και αμφιλεγόμενο μνημείο που είναι γνωστό ως Victoriano ή Altar de la Patria. Γνωρίζατε ότι στο κέντρο του συγκροτήματος στο ιππικό άγαλμα, τα μουστάκια του βασιλιά μετρά ένα μέτρο; Τόσο εντυπωσιακό είναι το μέγεθος αυτού του έργου, το οποίο σμιλεύθηκε για να τιμήσει την ενοποίηση του έθνους και εκείνων που πέθαναν στον πόλεμο. Μέσα στο άλογο, υπήρχε δείπνο για 12 άτομα, περίεργο δεν είναι; Εδώ θα βρείτε επίσης τη Στήλη του Αυτοκράτορα Τραϊανού και τη Via Dei Fori Imperiali, όπου υπάρχουν πολλά υπολείμματα του ένδοξου παρελθόντος της Ρώμης.
Θα φτάσουμε στο Κολοσσαίο, ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, και  σύμβολο της πόλης της Ρώμης, ο ξεναγός θα αποκαλύψει τα μυστήρια και τα μυστικά του, κατά τη διάρκεια της εσωτερικής επίσκεψης. Προσπαθήστε να φανταστείτε ποια ήταν η κοινωνία κατά την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, περπατώντας μέσα από τα περίπτερα του Κολοσσαίου και αφήνοντας τον εαυτό σας να εκπλαγείτε από τα περισσότερα ανέκδοτα του.
Το Κολοσσαίο, που ονομαζόταν αρχικά το Αμφιθέατρο Flavio, προσελκύει περισσότερους από πέντε εκατομμύρια ταξιδιώτες κάθε χρόνο και η κατασκευή του είναι 2000 χρόνια. Έχει κηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO. Θα έχουμε είσοδο στο Κολοσσαίο χωρίς ουρά.
Μετά την επίσκεψη στο Κολοσσαίο, κατευθυνόμαστε προς την πλατεία Τρέβι, όπου βρίσκεται μία από τις πιο διάσημες βρύσες στον κόσμο, η «Φοντάνα ντι Τρέβι», η πηγή των επιθυμιών.
Συνεχίζουμε το δρομολόγιό μας, αφήνοντας πίσω την Πλατεία Τρέβι για να κατευθυνθείτε προς το Πάνθεον και να κάνετε μια φωτογραφική στάση καθώς θεωρείται το καλύτερο διατηρητέο ​​μνημείο της αρχαίας Ρώμης. Η περιοδεία μας συνεχίζει στην Piazza Navona, μία από τις πιο περίφημες του 15ου αιώνα, και σήμερα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αστικούς χώρους στη Ρώμη, όπου μπορείτε να δείτε γλυπτά, βρύσες και κτίρια εξαιρετικής καλλιτεχνικής αξίας. Είναι γεμάτη ζωή και είναι συνήθως σημείο συνάντησης για την κοινωνική, πολιτιστική και τουριστική ζωή της πόλης.
Από εδώ, θα συνεχίσουμε για να πάρουμε το λεωφορείο, για την επιστροφή στο λιμάνι Civitavecchia, μετά από μια μέρα αναπόλησης στον χρόνο, μεταξύ της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και του παπισμού, ανάμεσα σε χριστιανούς και παγανιστές, σε μια πόλη που θεωρείται από πολλούς «η ωραιότερη πόλη  του κόσμου».

Γενικές Πληροφορίες
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 10 ΩΡΕΣ.
  • ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΕ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Έξτρα χρεώσεις
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
  • Συνιστάται να φοράτε άνετα παπούτσια.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
8 ταξιδιώτες σκέφτονται να κλείσουν αυτήν την περιήγηση τώρα!